Лятна детска занималня "Звездичка" в
Poseidon VIP Residence Club
Balneo & SPA Resort

Лятната занималня “Звездичка” в Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort, гр. Несебър, е идеалното решение за родителите и безкрайно забавление за децата! Възможността за интересно и много полезно прекарване на лятото е гарантирана благодарение на нашата професионална програма и опитни преподаватели.

Вълнуваща ваканция за вашите деца

В “Звездичка” децата ще прекарат една незабравима ваканция, изпълнена с множество разнообразни и вълнуващи активности. Нашата цел е да осигурим забавление, образование и развитие, като същевременно насърчаваме социализацията и сътрудничеството между децата. Ето какво могат да очакват малките ни гости:

Интересни приключения

Всеки ден ще бъде изпълнен с нови предизвикателства и открития. Нашите приключенски програми включват разходки в природата, игри на открито и много други активности, които ще стимулират въображението и креативността на децата.

Творчески занимания

Заниманията по изкуства и занаяти ще позволят на децата да изразят своите идеи и да развият своите умения. Те ще имат възможността да рисуват, лепят, моделират и създават различни произведения, които ще запазят като спомен от лятото.

Екскурзии и разходки

Организираме екскурзии до интересни и образователни дестинации в района на Несебър. Това включва посещения на исторически забележителности и музеи и природни резервати. Децата ще се запознаят с културното и природно наследство на региона, като същевременно се наслаждават на свежия въздух и красивите пейзажи.

Забавни групови игри

Груповите игри и спортни активности са неразделна част от програмата ни. Те не само ще забавляват децата, но и ще насърчават работа в екип, лидерски умения и физическа активност. Всяка игра е внимателно подбрана, за да бъде както забавна, така и полезна за децата.

Изучаване на английски език

Програмата ни включва и ежедневни уроци по английски език, които ще помогнат на децата да подобрят своите езикови умения по забавен и интерактивен начин. Нашите преподаватели използват игри, песни и други методи, за да направят ученето приятно и ефективно.

Упражнения за гладко и бързо четене + краснопис

За да подкрепим академичното развитие на децата, включваме упражнения за гладко и бързо четене, както и занимания по краснопис. Това ще помогне на малчуганите да подобрят своите четивни и писмени умения, което ще бъде от полза за тяхното образование в бъдеще.

Занимания по математика и български език

Нашата занималня предлага и допълнителни занимания по математика и български език. Чрез интерактивни методи и забавни задачи, децата ще могат да затвърдят и разширят своите знания по тези важни предмети.

Всички деца от 3 до 12-годишна възраст са добре дошли при нас. Ние ще бъдем на ваше разположение от понеделник до петък, от 8:30 до 17:30 ч. Нашата занималня е мястото, където децата ще се чувстват като у дома си, ще създават нови приятелства и ще натрупат незабравими спомени.

Всичко това ще се случи благодарение на квалифицирани преподаватели с опит в работата си. Нашият екип се състои от педагози и специалисти, които обичат своята работа и имат специален подход към всяко дете. Те ще осигурят безопасна, мотивираща и приятна среда за децата, където всяко едно от тях ще може да се развива и да се забавлява.

За повече информация и записвания можете да се свържете с нас на телефон: 0897 963 567. Не пропускайте възможността да подарите на вашите деца едно незабравимо и полезно лято в Лятна занималня “Звездичка” в Poseidon VIP Residence Club Balneo & SPA Resort, гр. Несебър.

Галерия

За повече информация и записвания можете да се свържете с нас на телефон: