...

Авторска антицелулитна програма Посейдон

Balneo – Medical & Spa Resort

Мануалният антицелулитен масаж е вид масажна терапия, при която се използват поглаждащи, масажиращи и ритмични движения, с цел да се раздвижат натрупванията от мастни депа и да се изглади повърхността на кожата. При правилно третиране на зоните, в които най – често се появява целулита, стартира естественият процес на възстановяване на тялото. Това може да засили кръвообращението и производството на колаген. Препоръчва се при проблем с “портокалова кожа”.

Ползи от мануалният антицелулитния масаж

  • Разбива мастните депа
  • Раздвижва обичайното срастване между мускулите и кожата
  • Подобрява кръвообращението, което от своя страна повишава нивата на снабдяване с кислород на меките тъкани
  • Подобрява външния вид на кожата

Важно е да се отбележи, че тези ползи понякога могат да бъдат постигнати едва след няколко сесии. Целулитът е почти невъзможно да бъде елиминиран изцяло, но редовните специализирани масажи могат да допринесат за намаляване на видимия целулит, като част от по – мащабна промяна в начина на живот.

Поради тази причина сме изготвили авторски програми, чрез които се постига по – бързо отслабване и загуба на сантиметри. Благодарение на това, че работим с модерно оборудване, можем да Ви предложим комбинация от няколко терепии, обединени в 5 и 10 дневна авторска програма за отстраняване на целулита.

Всички антицелулитни процедури включват консултация със специалист и измерване на мерките на тялото в първия и последния ден. След приключване на антицелулитен или “Fohow” масаж, се включва обвиване с фолио и нанасяне на специален антицелулитен гел за постигане на по – добър резултат.

Авторска антицелулитна програма
Посейдон – 5 дни

Цена: 329 лв. 299 лв.

Авторска антицелулитна програма
Посейдон – 10 дни

Цена: 677 лв. 575 лв.

*Ръководството на V&P Residence Club си запазва правото за промяна и актуализация на цените.

Рецепция Poseidon Balneo – Medical & SPA Resort

09:00 – 18:00

Разгледайте възможностите за

Настаняване >>

Кулинарно приключение

Ресторанти >>

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.